stalcuijpers
  home nieuws dekhengsten veulens paarden te koop tarieven contact
voorstellen
uw paard in training
paardrijlessen
buitenritten
onze pony's
onze fokkerij
Pensionstalling
Hoefsmederij
ponykamp
stageplekken
gastenboek
adres
 
     
  Onze pony's

Graag stellen wij u onze lespony's voor. Ze zijn allemaal anders en hebben allemaal een eigen karakter. Zo is er voor ieder wat wils. Menig pony heeft hier al het hart van zijn of haar ruitertje gestolen.
 
     
 
Murmel Naam: Murmel

Geslacht: Ruin

Maat: a-ponyMurmel
Onze Murmel is echt een klein circuspaardje. Hij heeft een mooi maatje voor onze kleinste kinderen, maar kan af en toe ook een deugnietje zijn. Verder is hij ontzettend lief en houdt hij van een potje voetbal!
 
     
 
Bearke Naam: Bearke

Geslacht: Ruin

Maat: B ponyBearke
Bearke is een stoere stevige pony. Hij is geschikt voor de beginners maar ook voor de gevorderden. Hij gaat graag mee het bos in en ook voor een sprongetje draait hij zijn poot niet om.
 
     
 
Lucky Naam: Lucky

Geslacht: ruin

Maat: B ponyLucky
Lucky is een fijne pony om op te rijden. Hij springt erg graag en is gaat ook altijd graag het bos mee in voor een ritje.
 
     
 
Myrna Naam: Myrna

Geslacht: Merrie

Maat: B ponyMyrna
Myrna is een pracht pony en valt op met haar lange blonde manen. Ze is een mooi tussen maatje en houdt ervan als er met haar geknuffeld wordt. Daarnaast heeft ze ook al veel wedstrijd ervaring opgedaan met een van haar vaste amazones. Zij weren Limburgs k
 
     
 
Tommie Naam: Tommie

Geslacht: Ruin

Maat: C ponyTommie
Tommie is een lieve jonge pony die graag voor je werkt. Hij heeft al heel wat concourservaring opgedaan met een vast ruitertje van onze stal. Zij werden op het Limburgs kampioenschap 2014 in het B dressuur 6e. Daarnaast geniet Tommie ook van een heerlijk
 
     
 
Didi Naam: Didi

Geslacht: Ruin

Maat: c-ponyDidi
Didi is een leuke kleine schimmelpony. Af en toe kan hij wat ondeugend zijn, maar is verder heel braaf.
 
     
 
Cinderella Naam: Cinderella

Geslacht: Merrie

Maat: D ponyCinderella
Cinderella is een mooie pony en geschikt voor groot en klein. Ze onderscheidt zich van de andere pony's door haar mooie "maan oog ". Cinderella kan goed springen en doet dan ook heel graag.
 
     
 
Puppa Naam: Puppa

Geslacht: Merrie

Maat: d-ponyPuppa
Onze Puppa is ook een mooie bruine pony. Ze is geschikt voor de gevorderde ruitertjes onder ons. Puppa is super lief en heel fijn te rijden.
 
     
 
Amelie Naam: Amelie

Geslacht: Merrie

Maat: e-ponyAmelie
Amelie is onze haflinger merrie. Ze kan zowel door kinderen als volwassenen gereden worden. Ook Amelie gaat heel graag in het bos.
 
     
 
Bami Naam: Bami

Geslacht: Ruin

Maat: e-ponyBami
Bami heeft voordat hij voor lessen ingezet werd wedstrijden gelopen. Hij is daarbij zelfs reservekampioen van Limburg geweest! Bami is heel braaf en goed voor de beginnende en gevorderde ruiter.
 
     
     
 
Copyright 2011 Stal Cuijpers | Disclaimer  
 
mailto:info@stalcuijpers.com Like ons op facebook